Källsortering....

Jag kan icke lära mig detta. Joo jag kan sortera, jag vet vad de olika sakerna ska. Det jag inte kan är att åka regelbundet till stationen för källsorteringen. När vi kommerså långt då blir jag helt inkompetent och icke lärbar. Jag fyller bilen så mycket det går och när man inte har kombi syns ju inte skräpet heller, så min bil är som en rullande container numer! Påse efter påse pressas in, när det tar stopp använder jag halva baksätet. Efter det måste jag tömma för annars får inte båda ungarna plats i bilen!

Då tar det tid får bli på helgen när jag är ledig. Nu kanske ni funderar på om det inte finns fler som kan hjälpa till.... Mja... säger jag. Min man har inte förstått ett jota av detta fenomen, han kastar hej vilt där det finns plats och jag känner att har jag stått och sorterat och sparat, vill jag inte plasten hamnar i kartong containern, osv, för då är allt jobb förgäves.

Nä och min äldste son har en längre tid varit oåtkommlig dagtid och dykt upp typ 2 på natten och sovit långt fram på eftermiddagen och smitit iväg innan man haffat honom. Han har egen ingång så han kan osynligt komma och gå som han vill.
Försvann inte viss mat och en tvätthög växer, skulle jag inte veta att han bor här.
Behöver man han till något då är det tji nit, alltid något viktigt att utföra precis då!
Annars en mycket snäll pojke!

Idag började både jobb, skola och dagis. Det var roligt men jobbigt för alla. Alla utom jag har varit ledig före jul så det kände på för allihop.

Vintervädret består vilket är positivt. Dagarna har blivit längre här oxå nästan till 16 är det ljust nu. Maken och hans dotter och våran Macke, var iväg på lördagen och åkte skoter. Därefter kom de och åt middag och då gick sista sillen, skönt.

Börjar så smått ta bort lite av julpyntet.

Nästa vecka har jag tre möten efter jobbet på två dagar. Det är bland det värsta jag vet att behöva åka hemifrån när kvällen kommit. då vill jag ha min tid för familjen.

Vad finns det mer att prata om? Ja, inga skandaler har jag väl varit i närheten av, och inget annat heller för den delen! Jag får säga att det nya året har börjat bra för mig.... än så länge!


image139
Sätter in en sommarbild med utsikt från våran stuga i fjällen! Inte långt kvar nu!


Må gott!

Kommentarer
Postat av: sanna panna

hahahahahaha fel o åka lite oftare typ innan du åker på jobbet du vet mellan dagis o jobbet???

(ser din bil).....men du lukten?......hahahahaha...tokskalle...

2008-01-09 @ 09:16:06
URL: http://raskan99.blogg.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Hos oss är det maken som lämpar i väg soporna,men innan de kommer så långt hamnar de i garaget.

Ha det bra/ Anna-Carin

2008-01-09 @ 15:06:34
URL: http://www.fibromy.blogg.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Jo då,jag köpte MBT skorna.Använder dem under kortare sträckor,ganska svåra att lära sig gå i.Jag får muskelvärk,därför tar jag det försiktigt.
Tämkte visa dem på bloggen någon gång,glömmer ju bort det :-)
Ha det bra / Anna-Carin

2008-01-09 @ 20:11:35
Postat av: Marie

När du lessnar på den stugan kan du väl ringa mej ;-)
Så där vill jag också ha de!!

2008-01-10 @ 12:49:25
URL: http://mariesandrahem.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0